Прес-центр4 липня 2018, 10:07

Засідання щодо відзначення Дня Конституції та Дня молоді.

Незабаром Україна відзначатиме День Конституції та День молоді. Сьогодні, з метою обговорення остаточного плану проведення святкових заходів, голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної Сергій Шакун провів засідання організаційного комітету.
В ході засідання було окреслено основні етапи свята по відзначенню Дня Конституції та Дня молоді. Зокрема, обговорювалося анонсування святкування, вносилися остаточні уточнення сценарію, місце розташування торгових точок, ігрових майданчиків, розміщення зон проведення розважальних заходів для різноманітних категорій населення. Крім того, були окреслені основні завдання, як то – забезпечення громадського порядку, підготовку флеш-мобів, роздрібної торгівлі, залучення до свята військових тощо.
Окремо з представниками відділу Попаснянської поліції та медичними службами було обговорено заходи із забезпечення правопорядку, своєчасного надання медичної допомоги, розглянуті строки підготовки плану розташування торгових точок, розміщення зон проведення розважальних заходів. Не оминуло уваги питання забезпечення санітарної зони для учасників свята, а також розташування контейнерів для збору сміття.
Сергій Шакун також акцентувала увагу на необхідності підготовки пропозицій щодо проведення обласного свята до Дня незалежності та анонсував, що наступне засідання оргкомітету відбудеться 3 липня, на якому він чекає пропозицій неординарних заходів для обласного свята.