Прес-центр6 березня 2018, 16:03

Жінок Попаснянщини привітали зі святом Весни

Жінка – мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають. Сьогодні, у передсвятковий день багато теплих і ніжних слів лунало на адресу жінок Попаснянщини, адже в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди свята Весни.

Святкове дійство розпочалося виступом-привітанням військового оркестру 10 гірсько-штурмової бригади, яка дислокується в Попаснянському районі.

Свої щирі вітання зі святом чарівним берегиням висловлювали голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, заступник Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко, заступник голови Попаснянської районної ради Микола Черніков.

У своєму виступі Сергій Шакун висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав перед за все миру, міцного здоров’я, справжнього жіночого щастя й віри в краще майбутнє.

«Нехай чоловіки дарять вам квіти не раз на рік, а кожного дня!» – закінчив промову очільник району.

За віддану працю та з нагоди свята найкращі працівниці району, міста, а також захисниці, які боронять нашу державу були відзначені подячними листами, квітами та грошовими преміями.

На завершення чудовим подарунком для всіх жінок став святковий концерт, який підготували аматори сцени району. У кожен номер художньої самодіяльності артисти вкладали свою душу. Зал із вдячністю та щирими оплесками вітав митців сцени.

Отож, урочистості завершилися, а чарівна мелодія свята ще довго лунатиме в серцях представниць прекрасної половини людства.