Прес-центр27 травня 2021, 13:05

27 травня голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко підписав Меморандум про співпрацю з Відокремленим підрозділом Фонду “Terre des hommes” в Україні

27 травня  голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко підписав Меморандум про співпрацю з Відокремленим підрозділом Фонду “Terre des hommes” в Україні. 

Підписуючи меморандум, сторони узгодили наміри щодо співпраці для успішного впровадження Проєкту «МОЛОДІ ГРОМАДЯНИ – Залучення громад на Сході України». Його основна мета -  залучення молоді сходу України до суспільного життя.

Проєкт допоможе молодим людям бути активними в їх громадах за допомогою інформаційно-просвітницьких кампаній та спільних ініціатив, а також шляхом посилення взаємодії із зацікавленими сторонами та особами, що приймають рішення на місцевому та регіональному рівнях.

Предметом співпраці є просування можливості для підлітків та молоді  брати активну участь у діяльності громадських організацій та органів місцевого самоврядування та їх громад,  встановити зв’язки для реалізації спільних ініціатив, консультацій та побудови культури управління за участю громадян.