Прес-центр25 серпня 2021, 16:08

30 – ту річницю Незалежності України відсвяткували у Кремінній

30 – ту річницю Незалежності України відсвяткували  у Кремінній.
День Незалежності – це свято для кожного українця, де б він не був і чим би не займався. Це свято кожного, хто робить, робив і буде робити все можливе задля того, щоб Україна була єдиною, демократичною, з високим рівнем загального добробуту країною.
В ці святкові дні по всім громадам Сєвєродонецького району проходять різноманітні заходи. Не стала виключенням із загального святкового контексту і Кремінна.
Ввечері на центральній площі міста сільські та міський заклади культури підготували святкові жанрові локації, аматори міського будинку культури презентували яскраву концертну програму, від пам’ятника Шевченка по вулиці Титова пройшла вишиванкова хода у супроводі молоді із місцевого кінного клубу.
В ході урочистої частини святкувань жителів громади привітали заступниця голови Сєвєродонецької РДА Катерина Колесникова, голова районної ради Володимир Прокопенко, представники міської ради Сергій Сафо та Інна Боярська.
За високі професійні досягнення і активну життєву позицію посадовці відзначили Грамотами РДА та районної ради Володимира Андрійчука - генерального директора КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги", Олену Бугайову - директора ПП «Продгрупсервіс», Світлану Редю – завідувачку Кремінської бібліотеки для дітей комунального закладу "Кремінська публічна бібліотека", Дмитра Стратія – заступника начальника 21 – ї ДПРЧ 4 - го ДПРЗ ГУ ДСНС України у Луганській області та Ірину Янович – бронзову призерку Олімпійських ігор, Чемпіонку Європи, переможницю етапів Кубку світу з велоспорту, Заслуженого майстра спорту України.