Прес-центр5 серпня 2021, 15:08

5 серпня на території Кремінської міської ради Сєвєродонецького району пройшли командно – штабні навчання

5 серпня на території Кремінської міської ради Сєвєродонецького району пройшли командно – штабні навчання.
Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2021 рік, сьогодні у Кремінній проведено командно-штабні навчання на тему: «Дії органів управління та сил місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту при ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з пожежею в природній екосистемі».
За тактичним задумом, у Кремінському лісництві ДП «Кремінське лісомисливське господарство» сталась пожежа, яка поширилась на площу 50 га, з яких верхової – близько 26 га.
До відпрацювання спільних дій в умовах пожежі у лісовому масиві були залучені керівники районної державної адміністрації, міської ради, спеціалізовані служби цивільного захисту, комісії з питань ТЕБ та НС та інші сили місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.
Підсумки командно – штабного навчання були підведені на засіданні обласного оперативного штабу з підготовки та сталого проходження пожежонебезпечного періоду, яке пройшло в режимі відеоконференції.