Прес-центр8 липня 2021, 14:07

8 липня відбулася робоча зустріч Романа Власенка з начальником Сєвєродонецького районного управління ГУ ДСНС України

8 липня відбулася робоча зустріч голови районної державної адміністрації Романа Власенка з начальником Сєвєродонецького районного управління ГУ ДСНС України у Луганській області, полковником служби цивільного захисту Юрієм Воропаєвим за участі керівника Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Миколи Ханатова.
Посадовці обговорили найбільш актуальні питання в сфері забезпечення належного рівня захисту населення району у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Детальніше було обговорено забезпечення пожежної безпеки в період збирання врожаю та заготівлі грубих кормів 2021 року, стан протипожежного водопостачання на території Сєвєродонецького району, дотримання пожежної безпеки у населених пунктах, котеджних містечках, дачних і садових товариствах та об’єктах, розміщених у лісових масивах. Зокрема, було обговорено можливість Сєвєродонецької райдержадміністрації виділення пально-мастильних матеріалів на попередження виникнення надзвичайних ситуацій.
За підсумками обговорення було вирішено провести засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якому розглянути зазначені питання.