Прес-центр5 жовтня 2021, 14:10

Бізнес – тур Західною Україною. День перший: Броди

Бізнес – тур Західною Україною. День перший: Броди.
Відучора розпочався екскурсійний бізнес – тур, ініціатором якого є голова Сєвєродонецької районної держадміністрації Роман Власенко. До маршруту включено міста: Броди, Львів, Гоща, Жовква, Івано-Франківськ, Тернопіль.
4 жовтня учасники туру, серед яких підприємці, посадовці та громадські активісти, знайомились із бізнес-кліматом Бродівщини.
«Вирушаючи на захід, ми хочемо ознайомити наших підприємців з особливостями ведення бізнесу колегами із західних регіонів, отримати нові враження та ідеї. Важливим для нас є також гуртування активних людей, які сплачують податки, розвивають економіку своїх громад», - окреслив мету поїздки Роман Власенко.
В ході відвідування міста Броди Львівської області міський голова Анатолій Белей та заступниця голови Ірина Олеха ознайомили гостей з успішними кейсами розвитку бізнесу у різних галузях громади. Далі делегація перемітилась на наочні локації, зокрема, станцію технічного обслуговування, Бродівський підрозділ ЕКУ, ДП «Бродівський лісгосп» тощо.
Учасники бізнес – туру також ознайомились з діяльністю підприємців у селах.
Завершилась мандрівка Бродівщиною відвідуванням кінно-спортивного клубу «Хемінгуей» та милуванням краєвидами Підгорецького замку. У Благовіщенському монастирі УГКЦ отець-настоятель провів для гостей екскурсію.
Пам'ять загиблих за незалежність України вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.
В ході підведення підсумків вдалої в усіх відношеннях комунікації Бродівська міська рада відзначила Подяками організаторів поїздки, зокрема, Романа Власенка та Сергія Іванюченка, який з 2016 року опікується організацією обмінів між Луганщиною і західними регіонами в рамках ініціативи «Змінимо країну разом!».
Фото: Бродівська міська рада