Прес-центр19 липня 2021, 13:07

Цьогорічний #PaslawskyFEST стартував!

Цьогорічний #PaslawskyFEST стартував!
В рамках анонсованої раніше програми фестивалю PaslawskyFEST, який проводиться з нагоди 7 – ї річниці звільнення міста Попасна від незаконних збройних формувань, 17 липня відбувся рибальський турнір з ловлі мирної риби на ставку Парковий. На нього зібралися місцеві професіонали та аматори. Врешті всі отримали задоволення від рибної ловлі, сертифікати і сувеніри за участь у змаганнях, а найкращим рибалкам були вручені цінні подарунки. Військовослужбовці із батальйону НГУ ім. Сергія Кульчицького нагодували шанувальників рибної ловлі смачним борщем та кашею!
Партнерами турніру виступили рибальській клуб Popasna-fishing, будівельна компанія ЛИСК, компанія Flagman та магазин ON HOOK!
Фестивальна програма продовжилась турніром пам'яті ветеранів більярдного спорту Юрія Бур'яна та Миколи Сєдиха. Голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко спершу привітав учасників змагань, а згодом долучився до спортивної боротьби, у підсумку посівши призове, ІІ місце. В цілому підсумкова таблиця виглядає наступним чином: I місце - Вілен Захаров, ІІ місце - Роман Власенко, ІІІ місце - Денис Коваленко, ІV місце - Костянтин Жалдаков.
Розпочались в рамках фестивалю і змагання з пляжного волейболу серед команд підприємств, установ та організацій міста Попасна. Змагання триватимуть три дні і проходитимуть у трьох підгрупах.