Прес-центр16 серпня 2021, 15:08

До ТОП-50 національної премії Global Teacher Ukraine 2021 увійшла вчитель Кремінського ліцею

До ТОП-50 національної премії Global Teacher Ukraine 2021 увійшла вчитель Кремінського ліцею.
Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Премія була заснована ГС «Освіторія» у 2017 році після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.
15 червня організатори оголосили список півфіналістів, до якого увійшла Тамара Уманська – вчитель зарубіжної літератури та української філології Кремінського ліцею № 5 Луганської області.
Зі всіма вчителями - півфіналістами можна познайомитись на інтерактивній мапі https://osvitoria.media/.../global-teacher-prize.../...
Тамара Уманська використовує десятки цікавих технологій організації освітнього процесу. Про свій досвід вона розповідає на майстер-класах, круглих столах та у публікаціях. Її професійна мрія — втілити проєкт учнів «UKRAINE KREMINNA ART — LAND», молодіжний простір, який допоможе юним містянам відчути, що Кремінна - це їх домівка.
«Головне досягнення моїх учнів — це любов до української мови та літератури, уміння нею користуватися, а найголовніше, щоб вони склалися як творчі особистості», - вважає пані Тамара.
Наразі на півфіналістів чекає наступний етап відбору, який триватиме до 31 серпня і завершиться оголошенням ТОП – 10.
Після того, як країна дізнається імена десятки найкращих, відбудеться останній, триденний етап, в ході якого і будуть визначені переможці національної премії. Їх імена будуть названі 2 жовтня 2021 року.
Щиро бажаємо Тамарі Уманській перемоги на Global Teacher Ukraine 2021!