Прес-центр12 червня 2023, 09:06

Допомога нашим ВПО: Чернівці

Допомога нашим ВПО: Чернівці

Протягом поточного робочого тижня у Центрі для ВПО у Чернівецькій області нашим землякам була надана допомога для облаштування побуту - матраци, ковдри, подушки, посуд та засоби гігієни. Загалом 60 наборів були передані луганчанам від Благодійного фонду "Право на захист".

Також на тижні тривала видача продуктових наборів - у хабі їх отримали 275 осіб.

Працівники Центру опрацювали
56 звернень вимушених переселенців з нашої області, які знайшли прихисток у Чернівецькій області, а також додатково зареєстрували на отримання допомоги 12 осіб.

7 червня у Координаційному центрі пройшов захід "Як отримати ваучер на навчання", організований фахівчинею служби зайнятості.

Учасники заходу обговорили процедуру та умови видачі ваучерів, ознайомились із переліком професій та спеціальностей, наявними у державній програмі.
Представниця служби зайнятості надала консультації й з інших питань, які цікавили відвідувачів хабу: порядок припинення трудового договору в односторонньому порядку, отримання статусу безробітного та виплати допомоги по безробіттю, професійного навчання в ЦПТО ДСЗ та інших послуг служби зайнятості.

Нагадуємо, що вся актуальна інформація про роботу хабу Сєвєродонецької РДА та Шульгінської СВА у Чернівецькій області є у Телеграм - каналі
https://t.me/lug4ernivci