Прес-центр6 жовтня 2021, 09:10

Два надуспішних переробних підприємства та холдинг емоцій "!FEST" відвідали учасники бізнес – туру на Львівщині

Два надуспішних переробних підприємства та холдинг емоцій "!FEST" відвідали учасники бізнес – туру на Львівщині.
Триває екскурсійний бізнес – тур групи підприємців, посадовців та громадських активістів Сєвєродонецького району. 5 жовтня вони відвідали два місцевих переробних підприємства та компанію - холдинг емоцій "!FEST".
Другий день подорожі розпочався для луганчан із вшанування пам‘яті Героїв російсько-української війни на Личаківському цвинтарі спільно із депутатом Львівської обласної ради Олександром Ганущиним.
Зазначимо, що знайомство із успішними бізнесовими кейсами Львівщини – це той випадок, коли краще один раз побачити, аніж 10 разів почути чи прочитати. І все ж таки: Холдинг емоцій "!FEST" має пивоварню, пиво якої визнане у всьому світі, випікає хліб і брендові солодощі, займається пошивом одягу, будівництвом житла у Львові, проводить фестивалі, ініціює активності, такі як Школа вільних і небайдужих та інше.
ТОВ «Апі -Трейд» займається виробництвом меду, готової їжі та страв, інших харчових продуктів та бджільництвом. 99 відсотків продукції йде на експорт. Обсяги виробництва, в якому задіяні 12 осіб, - до 1000 т на рік.
«Західний равлик» у селі Жовківського району - це родинна ферма Ірини та Івана Юськевичів, що з 2017 року активно займаються вирощуванням і розведенням їстівних равликів. Підприємці також проводять навчання для початківців та новостворених господарств.
Втім, знайомство із досвідом ведення підприємництва і можливості налагодження співпраці – не єдина мета екскурсійного туру. Ініціатива «Змінимо країну разом!», в рамках якої і організовано чергову поїздку, значно ширша і покликана згуртувати активних людей крайнього сходу та заходу нашої країни.