Прес-центр18 червня 2021, 13:06

Дякуємо кожному медику за професіоналізм, витримку, терпіння та готовність прийти на допомогу

 Дякуємо кожному медику  за професіоналізм, витримку, терпіння та готовність прийти на допомогу.

У третю неділю червня ми відзначаємо День медичного працівника. В переддень свята медики традиційно приймають численні вітання від колег, посадовців,  колишніх і майбутніх пацієнтів.

«Ваша справа є почесною, шляхетною і разом з тим дуже відповідальною. Від голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Романа Власенка і від  себе особисто хочу  подякувати кожному з вас за персональний  внесок у розвиток системи охорони здоров’я. Подякувати за те, що 24 на 7 ви оберігаєте і рятуєте нас від фізичних і душевних хвороб. Нехай життя дарує вам багато щасливих моментів та приємних спогадів. Успіхів вам у роботі, фахового зростання і міцного здоров’я!», - привітала медичних працівників заступниця голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Катерина Колесникова під час урочистого заходу у Кремінському будинку культури 18 червня.

Привітання медичним працівникам і ветеранам сфери також пролунали від Кремінського міського голови Володимира Струка,  директора КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня» Лариси Кульбач, а також колективу Кремінського районного будинку культури.

Медикам вручили  відзнаки за високий професійний рівень різного рівня –  грамоти та подяки Департаменту охорони здоров’я обласної адміністрації,  Сєвєродонецької РДА, міської ради.