Прес-центр10 серпня 2021, 13:08

Голова райдержадміністрації Роман Власенко прийняв участь в апаратній нараді Попаснянської міської ВЦА

Сьогодні відбулася чергова розширена апарата нарада під головуванням керівника Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатова. У роботі по обговоренню питань життєзабезпечення громади прийняв участь голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко.

На початку апаратної наради відбулося обговорення «Стратегії зниження ризиків лих Попаснянської громади на 2021 – 2027 роки», яке провели спеціалісти міжнародної неурядової організації ACTED.

Далі запрошені керівники підприємств, установ та організацій Попаснянської громади обговорили інші питання порядку денного, зокрема:

про профілактику захворювання на COVID-19 та проведення вакцинації населення громади;
про підготовку до святкування Дня міста Попасна;
про соціальні гарантії учасників АТО/ООС та осіб і дітей з інвалідністю;
про головні засади Закону України «Про основи національного спротиву»;
про підготовку та проведення заходів до Дня Державного Прапора України та 30-ої річниці Незалежності України;
про медичну реабілітацію застрахованих осіб.

Основну увагу голова райдержадміністрації Роман Власенко приділив питанню щодо профілактики захворювання на COVID-19 та проведення вакцинації населення.

«Кожному з нас на сьогоднішній день дуже важливо виявити самосвідомість та долучитися до заходів щодо попередження розповсюдженню захворювання на COVID-19. Вакцинуватися необхідно для здобуття колективного імунітету, а також для забезпечення більш легкого перебігу хвороби у разі інфікування. Ми повинні відповідально поставитися до ситуації, тим більше – у разі збільшення випадків захворювання наш регіон може бути переведено до наступної карантинної зони, що невідворотно призведе до нових економічних наслідків» – підкреслив він.