Прес-центр26 квітня 2021, 14:04

Голова Сєвєродонецької РДА взяв участь в апаратній нараді Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації

Голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко взяв  участь в апаратній нараді під головуванням керівника Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Миколи Ханатова.
Сьогодні керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатов провів першу розширену апарату нараду з керівниками підприємств, установ та організацій Попаснянської громади, яка відбулася за участю голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Романа Власенка.
На порядку денному було розглянуто низку питань, а саме: щодо організації заходів по благоустрою населених пунктів; стосовно забезпечення направлення хворих на коронавірус на лікування до інфекційних відділень; проведення вакцинації мешканців громади; впровадження механізму захисту прав дітей в умовах проведення реформи децентралізації; освіта в громаді: нові вимоги до організації освітнього процесу.
Роман Власенко акцентував увагу учасників наради на необхідності продовження комплексу організаційних, медико-санітарних, адміністративних та інших заходів з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Також він відзначив, що вже почався пожежонебезпечний період, у зв’язку із чим слід більш пильно відноситися до дотримання протипожежних правил та виконання затверджених вимог пожежної безпеки на підприємствах, в установах та організаціях.
Крім того, керівник району ознайомив присутніх із роботою, яка проводиться спільно із Сєвєродонецькою районною радою, у напрямку передачі об’єктів комунальної власності на баланс та в управління Попаснянській міській ВЦА. Всі необхідні рішення планується прийняти вже завтра на сесії районної ради.