Прес-центр26 липня 2021, 14:07

Ім’я Темура Юлдашева (позивний «Тренер») відтепер носить Попаснянська дитячо – юнацька спортивна школа

Ім’я Темура Юлдашева (позивний «Тренер») відтепер носить Попаснянська дитячо – юнацька спортивна школа.
За ініціативи голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Романа Власенка, 22 липня керівником Попаснянської ВЦА Миколою Ханатовим було підписано розпорядження про зміну назви комунальної установи "Дитячо-юнацька спортивна школа» на "Попаснянську ДЮСШ імені Героя АТО Темура Юлдашева".
Тему́р Дамі́рович Юлда́шев - військовий, громадський діяч, спортсмен, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу. Командир батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тимур».
22 серпня 2014 р. під час захисту Савур-Могили разом з солдатом Володимиром Бражником був поранений в голову. Зник безвісти 24 серпня 2014 р. під час евакуації поранених захисників Савур-Могили на автомобілі біля с. Петрівське, Шахтарський район, Донецька область. Тіло ексгумовано Місією "Евакуація-200" ("Чорний тюльпан") у безіменній могилі на околиці с. Петрівське 1 жовтня 2014 р. Впізнаний за експертизою ДНК та похований 26 травня 2015 р.
Для Луганщини Темур – це легенда і символ дієвого опору «Руському миру». Похований на Лук’янівському військовому цвинтарі, він став для луганчан і жителів всієї України прикладом справжнього патріотизму.