Прес-центр4 лютого 2022, 09:02

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації

Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації

10 лютого 2022 року відбудеться публічний звіт голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Романа Власенка про виконання бюджету, Програми економічного, соціального та культурного розвитку Сєвєродонецького району за 2021 рік.

Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2021 році.

Регламент заходу:

13.00 – 14.00 – презентація публічного звіту.

14.00 – 14.45 – запитання та відповіді.

Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських організацій, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, керівників підприємств, установ та організацій.

Місце проведення: зал для конференцій Сєвєродонецької районної державної адміністрації, ІІ поверх, бульвар Дружби Народів, будинок 32а, місто Сєвєродонецьк.

Відповідальний структурний підрозділ: відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, організаційної роботи і документообігу апарату районної державної адміністрації.

Контактна особа: Лізанець Оксана, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, організаційної роботи і документообігу апарату районної державної адміністрації, тел. (050) 646 45 11.

Публічний звіт голови розміщений на офіційному сайті Сєвєродонецької райдержадміністрації, з яким можна ознайомитися за посиланням: http://pps.loga.gov.ua/oda/press/appearances