Прес-центр27 квітня 2021, 16:04

Катерина Колесникова відвідала військовий ліцей у м. Кремінна

Катерина Колесникова відвідала військовий ліцей у м. Кремінна.
27 квітня заступниця голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Катерина Колесникова відвідала Луганський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, який днями відсвяткував чергову річницю з дня свого заснування.
Військовий ліцей, який після 2014 року поновив свою діяльність у Кремінній, є успішним прикладом найсучаснішого освітнього комплексу з військовою спрямованістю навчання та виховання. Він залучає у свої лави юнаків з усіх міст та районів підконтрольної українській владі Луганської області.
Начальник кадетського корпусу бригадний генерал Валерій Ємбаков ознайомив Катерину Колесникову із роботою навчального закладу, в якому на цей час сконцентровано великий освітній і виховний потенціал, зокрема, в сфері національно – патріотичного виховання, і який має потужну матеріально – технічну базу.
В ході обговорення можливих варіантів співпраці ліцею та районної влади виникла ідея використання матеріальної бази закладу для проведення фіналу районної спартакіади за участі всіх територіальних громад Сєвєродонецького району. Відповідне положення буде розроблено райдержадміністрацією.