Прес-центр6 вересня 2021, 08:09

Кращі підприємці отримали відзнаки з нагоди професійного свята

Кращі підприємці отримали відзнаки з нагоди професійного свята.
Заступниця голови Сєвєродонецької райдержадміністрації Катерина Колесникова та голова районної ради Володимир Прокопенко взяли участь в святковому заході, організованому у Кремінській громаді з нагоди Дня підприємця.
Звертаючись до присутніх, Катерина Колесникова подякувала підприємцям за їх вагомий внесок у формування місцевого бюджету, а,отже, і створення базису для розвитку громади. Вона відзначила, що займатись підприємницькою діяльністю наразі - це не лише ненормована у часі робота, а й стиль життя, який вимагає від людини постійної активності, сучасного економічного мислення, витримки і високих організаторських якостей.
Заступниця голови РДА побажала підприємцям подальших успіхів, створення якнайбільшої кількості робочих місць, нескінченної ділової енергії для втілення в життя нових бізнес-проектів, а також щастя, здоров’я та достатку.
За особистий вагомий внесок у розвиток малого підприємництва в Сєвєродонецькому районі, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня підприємця Грамотами РДА та районної ради було нагороджено приватних підприємців Сергія Васильєва, Людмилу Гриценко, Тетяну Малік, Тетяну Панчук та Людмилу Кулигіну.
Грамоти та подяки з нагоди професійного свята також були вручені кращим підприємцям Кремінською міською радою, районним Центром зайнятості та податківцями.