Прес-центр4 жовтня 2021, 10:10

Міністерство освіти і науки України започатковує посткросинг-проєкт під назвою «Вивчай світ → рекламуй Україну!»

Це цікаво!
Міністерство освіти і науки України започатковує посткросинг-проєкт під назвою «Вивчай світ → рекламуй Україну!» («Discover the world → promote Ukraine!»)
Його мета - популяризація України в світі та створення за допомогою проєкту обміну листівками між українськими школярами, студентами з іноземцями.
На першому етапі проєкту організатори запрошують долучитися до формування бази листівок (за вимогами, що додаються), які рекламують та розповідають про Україну (культуру, архітектуру (фото фасадів будівель закладів освіти, культури), історію тощо), шляхом надсилання фотографій до МОН для подальшого виготовлення брендованих посткросинг-листівок.
Наступним етапом проєкту буде розробка дизайну й виготовлення на основі надісланих фотографій брендованих посткросинг-листівок та марок, з подальши розповсюдженням. Третій етап – обмін листівками між школярами та студентами по всьому світу.
Усіх бажаючих долучитися до проєкту «Вивчай світ → Рекламуй Україну» («Discover the world → promote Ukraine!») просимо надсилати фото (аерофото) місцевих закладів освіти, архітектурних, історичних пам’яток, арт – об’єктів та визначних пам’яток культури і мистецтва.
Фото необхідно надсилати до 10 жовтня 2021 року за посиланням https://cutt.ly/dEf7r4I
Вимоги:
- якість фото 72 dpi, розмір 3840 x 2560;
- короткий опис до фото українською та англійською мовами (до 200- 230 символів);
- з метою захисту авторських прав просимо надсилати фотографії з ім’ям автора на зображенні.
За додатковою інформацією просимо звертатися за електронною адресою postcrossingmon@gmail.com.