Прес-центр4 лютого 2021, 10:02

МІЖНАРОДНИЙ КОМІТЕТ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ОГОЛОШУЄ ПОЧАТОК ПРОВЕДЕННЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПРЕТЕНДЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ У ПРОГРАМАХ

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ м. Zolote 1, 2! МІЖНАРОДНИЙ КОМІТЕТ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ПРО ПОЧАТОК ПРОВЕДЕННЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПРЕТЕНДЕНТІВ НА УЧАСТЬ У НАСТУПНИХ ПРОГРАМАХ:

Програма розвитку та створення власного бізнесу: передбачає разову фінансову допомогу в розмірі до 50 000 грн. розділену на дві виплати. Учасники цієї програми повинні будуть, попередньо, зібрати необхідний пакет документів (ксерокопії паспорта та ідентифікаційного коду заявника; довідка про доходи, довідка про склад сім'ї та ін.), а також пройти необхідне навчання за підтримки фахівців Нашої організації, щоб самостійно скласти коректний бізнес-план запланованого виду діяльності.
Програма допомоги у відновленні і розвитку домашнього тваринництва: передбачає разову фінансову допомогу в розмірі 30 000 грн., яку необхідно витратити тільки на закупівлю поголів'я, кормів, будматеріалів для відновлення тваринницьких приміщень і нового обладнання. Для отримання допомоги буде необхідно пройти реєстрацію і прийняти участь в оцінці подвір'я фахівцями Нашої організації.
Програма створення присадибного тепличного господарства: допомога надається через надання невеликої (3/10 м) металевої теплиці вкритої полікарбонатом, що комплектується системою крапельного поливу і ємністю для збору води. Для отримання допомоги буде необхідно пройти реєстрацію і прийняти участь в оцінці подвір'я (земельної ділянки) фахівцями Нашої організації.

 

В подальшому, учасникам необхідно буде надати: ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду. Також можуть бути вимоги надати довідки про склад сім'ї та офіційний дохід по всім членам домогосподарства.

Для реєстрації на участь у грантовій програмі Міжнародного Комітету Червоного Хреста необхідно буде зателефонувати за номером:

0 800 300 125   з   9:00 до 18:00  у  період   з  26  січня  по  12  лютого  2021 року.