Прес-центр30 червня 2021, 13:06

На базі відпочинку «Лісова поляна» нещодавно проходили еколого – натуралістична експедиція, локації «Місячне сяйво» та тренувальні збори юних спортсменів

На базі відпочинку «Лісова поляна»  нещодавно проходили  еколого – натуралістична експедиція, локації  «Місячне сяйво»  та тренувальні збори юних спортсменів.

База відпочинку «Лісова поляна» у кремінських лісах  - це не тільки варіант для  родинного чи індивідуального відпочинку на природі, а й місце для організації літніх дитячих чи молодіжних таборів, спортивних зборів, тренінгів, усякого роду пізнавально – розважальних експедицій.

Так,  у червні поточного року на території і поблизу турбази проходили наукові пікніки, організовані ГО «Світло – Life» в рамках обласної еколого - натуралістичної експедиції "Зелений щит",  працювала  астролокація "Місячне сяйво".  На цей час на «Лісовій поляні» тривають тренувальні збори  юних кік – боксерів   "Легіон - 2021", а з 9 по 11 липня  тут  відбудеться MOTO – JAVA 2021 –  традиційний  з'їзд байкерів.

«Ми не перший рік співпрацюємо з різними інституціями щодо  реалізації  різноманітних проєктів  з  організації дитячого і молодіжного змістовного дозвілля. В цьому нас завжди  підтримували і підтримують засновники», - каже  директор «Лісової казки» Андрій Сімонов.

База «Лісова поляна» є комунальною  власністю територіальних громад Сєвєродонецького району, про можливості відпочинку на ній читайте тут https://www.facebook.com/lisnapolayna