Прес-центр10 листопада 2021, 09:11

Нагальні питання обговорили на нараді у голови Сєвєродонецької райдержадміністрації

Нагальні питання обговорили на нараді у голови Сєвєродонецької райдержадміністрації.
9 листопада Роман Власенко провів робочу нараду за участі керівника Попаснянської військово – цивільної адміністрації Миколи Ханатова, керівника апарату РДА Вікторії Попової.
Умовно питання робочої наради можна розділити на три блоки. Перший з них стосувався припинення діяльності реорганізованих райадміністрацій. Зокрема, на нараді було обговорено стан передачі архівів реєстраційних справ юридичних та фізичних осіб, нерухомого майна ЦНАПів, передачу повноважень та розмежування функцій служб у справах дітей районного рівня та рівня територіальних громад.
Другий блок стосувався проведення вакцінальної кампанії. Вкотре Роман Власенко наголосив, що забезпечення вакцинації працівників установ, підприємств та населення на підпорядкованій території – це найефективніший засіб профілактики тяжкого перебігу захворювання на коронавірусну інфекцію.
Також голова районної адміністрації спільно із керівником ВЦА проаналізували початок опалювального сезону, зокрема, поточну ситуацію із теплопостачанням на об’єктах соціальної інфраструктури Попаснянської громади.