Прес-центр6 вересня 2021, 08:09

Підприємців сходу України запрошують на бізнес-виставку «Схід-Експо 2021»

Підприємців сходу України запрошують на бізнес-виставку «Схід-Експо 2021».
В межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру ПРООН запрошує мікро-, малі та середні підприємства Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021».
Проведення виставки попередньо заплановано на 28-29 вересня 2021 року у Києві, залежно від епідеміологічної ситуації у країні. Виставка пройде в «Палаці Спорту» на Спортивній Площі, 1.
Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу, Уряду Данії та Посольства США в Україні.
У 2017-2019 роках «Схід-Експо» проходив у Каматорську, Сєвєродонецьку, Києві (двічі) та Львові. У 2020 році з огляду на карантинні обмеження у країні захід проходив онлайн у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.
Метою проведення виставки є розширення ринків збуту, встановлення нових ділових зв'язків та отримання конкурентних переваг учасниками події. Усі зацікавлені сторони зможуть взяти участь у тематичних дискусіях, удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному й національному рівнях та дізнаються про експортні можливості до ЄС та інших країн світу. Цей захід для тих, хто прагне та готовий вивести свою компанію на новий рівень.
У межах «Схід-Експо 2021» відбудеться ярмарок, де всі учасники виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам. Ярмарок рекламуватиметься окремо задля залучення до заходу якомога більшої кількості киян та гостей міста. Передбачена й онлайн-трансляція на сторінці ПРООН у Facebook, YouTube та на сайті заходу.
Керівництво областей, лідери громад та місцеві підприємці зможуть обговорити економічне відновлення та інвестиційні можливості регіону в ході панельних дискусій.
Участь у «Схід-Експо 2021» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-перемовин, створення каталогу учасників та рекламної кампанії заходу.
Більше про деталі проведення заходу дізнайтесь тут
https://bizshid.com/.../3041-pidpryiemtsiv-skhodu-ukrainy...