Прес-центр28 квітня 2021, 15:04

Представлено фінальний варіант Стратегії зменшення ризику лих Попаснянської громади на 2021 – 2027 роки

28 квітня в Попаснянській міській військово-цивільній адміністрації відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії зменшення ризику лих Попаснянської громади на 2021 – 2027 роки. До складу робочої групи увійшли голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко, керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатов, представники міжнародної неурядової організації ACTED, відповідальні за цей напрямок роботи посадовці райдержадміністрації та представники районного відділу ДСНС.
На засіданні було представлено фінальний друкований варіант документа, обговорено подальше його затвердження, фінансування та план виконання передбачених заходів.

Слід зазначити, що розробка стратегії відбувається представниками організації ACTED в рамках реалізації проєкту «Зменшення ризику катастроф та вразливості населення в Східній Україні», який фінансується Відділом з надання гуманітарної допомоги у разі виникнення надзвичайної ситуації (OFDA), який є підрозділом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Роман Власенко у підсумку зустрічі зауважив, що Сєвєродонецька райдержадміністрація у межах компетенції та наданих повноважень всебічно сприятиме реалізації зазначеної Стратегії та здійснюватиме моніторинг щодо залучення, використання міжнародної технічної допомоги. Він також висловив вдячність нашим давнім партнерам за співпрацю та надання допомоги громадам району.