Прес-центр4 cічня 2021, 10:01

Привітання голови Попаснянської районної державної адміністрації з Новим 2021 роком!

Шановні попасняни!
Відходить у минуле ще один рік, що був сповнений сподівань і тривог, здобутків та випробувань. Попри всі труднощі, можна вважати, що 2020-й був багатий на здобутки та перемоги. Так, на Попаснянщині ми створювали, ремонтували та урочисто відкривали освітні, культурні, соціальні та медичні заклади, а також купували нове обладнання для них, і все це, в ускладнених умовах боротьби із коронавірусною інфекцією.
Це все – наша спільна заслуга. Адже кожен із нас гідно прожив кожну мить цього року, щодня здобуваючи свої маленькі перемоги: працювали та вчилися, долали негаразди та допомагали іншим.
Тому вдячний усім, хто трудився для розвитку нашої громади в культурних, освітніх медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав творити нову історію Попаснянщини, хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього по-справжньому вільної, демократичної, незалежної європейської України.
Новий рік – це завжди очікування чогось нового, приємного, радісного. Тож у Новому році бажаю Вам наснаги і наполегливості в роботі, невичерпної енергії та надійної підтримки на шляху до обраної мети.
Зичу Вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, успіхів у роботі, злагоди, благополуччя та родинного затишку!
Нехай новорічні свята для всіх нас будуть по-справжньому яскравими й незабутніми.
З повагою Роман ВЛАСЕНКО