Прес-центр25 лютого 2021, 12:02

Проєкт «Професійний, інноваційний та всебічно підготовлений випускник галузі «сільське господарство».

Проєкт «Професійний, інноваційний та всебічно підготовлений випускник галузі «сільське господарство» – запорука економічної спроможності Попаснянської громади» реалізується ГО «КОМРОЗ» спільно з Попаснянським професійним ліцеєм залізничного транспорту та за підтримки голови Попаснянської райдержадміністрації.

Основною метою проєкту є створення умов для практичного відпрацювання професійних навичок студентів, необхідних для роботи в сільському господарстві, за рахунок модернізації матеріально-технічної бази ліцею.

В рамках реалізації проєкту закуплено міні-трактор DW 244AHTXC (вартість 226188 грн.), плуг  (вартість 9000 грн.) та тренажер автомобільний

3-моніторний (вартістю 160000 грн.).

Він покликаний на покращення матеріально-технічної бази ліцею для підготовки професійних випускників інтегрованої професії, які будуть конкурентоспроможними на ринку праці. Проведення інформаційно-просвітницьких заходів з профорієнтації учнів старших класів закладів освіти громади та популяризація сільськогосподарської діяльності і підвищення іміджу Попаснянського професійного ліцею залізничного транспорту.