Прес-центр30 серпня 2021, 08:08

Роман Власенко привітав жителів Кремінської громади з Днем міста

Роман Власенко привітав жителів Кремінської громади з Днем міста.
З кінця минулого року розпочала торувати свій шлях новоутворена Кремінська громада, натомість, її центр – Кремінна – має значно поважніший вік і багату, цікаву, унікальну історію.
Урочисті і святкові заходи з нагоди чергової річниці утворення міста Кремінна пройшли 28 серпня. Серед тих, хто цього дня прийшов привітати жителів громади, були голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко та голова районної ради Володимир Прокопенко.
«Для мене Кремінна – це не чуже місто. Знаю не від когось, наскільки потужним є потенціал цього «Оазису Донбасу». Впевнений, що вам вдасться реалізувати його в повній мірі», - сказав Роман Власенко.
«Депутатський корпус районної ради на цей час прийняв всі необхідні рішення для подальшого розвитку Кремінської громади. Такою буде наша політика і надалі», - запевнив присутніх Володимир Прокопенко.
Керівники району вручили Кремінському міському голові Володимиру Струку символічний подарунок – герб міста Кремінна.
Також голова РДА відзначив Грамотами районної держадміністрації талановитого педагога Кремінського ліцею № 5, новатора і переможницю багатьох конкурсів різного рівня Тамару Уманську і громадську організацію «Чарівний пендель» - за активність, ініціативність і внесок в розбудову громади.
Голова громади Володимир Струк вручив численні відзнаки жителям міста, трудовим колективам, органам самоорганізації населення – за щоденну, копітку працю на благо Кремінної.
Втім, найбільше привітання жителі Кремінщини отримали цього дня від спеціального гостя свята – Народного артиста України Павла Зіброва.
З Днем народження, Кремінна! Процвітання, злагоди і миру!