Прес-центр29 червня 2021, 14:06

Роман Власенко привітав жителів Попаснянської громади з Днем Конституції України

Роман Власенко привітав жителів Попаснянської громади з Днем Конституції України.
28 червня Українській Конституції виповнюється 25 років. З нагоди відзначення майже ювілейної дати в українських містах і сільських населених пунктах з 25 червня проводяться святкові заходи. Окрім традиційних урочистостей та покладань квітів до пам'ятників видатним українцям, цими днями відбувається і багато розважальних заходів: вело- і автопробігів, флешмобів, інших активностей, ініційованих, зокрема, і молоддю.
Ввечері 28 червня жителів і гостей Попаснянської громади згуртували святкові заходи біля великої сцени по вулиці Спортивній. В ході офіційної частини зібрання голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко привітав присутніх з Днем Конституції, Днем молоді та вручив Грамоту і Подяки від голови Луганської обласної державної адміністрації трьом керівникам кращих фермерських господарств району.
Привітальну естафету підхопив голова Попаснянської ВЦА Микола Ханатов, який відзнаками міської військово-цивільної адміністрації нагородив наших захисників та кращих працівників різних сфер життєдіяльності громади.
Свято продовжилось концертом, дитячою конкурсно-розважальною програмою, дискотекою та кінопоказом під відкритим небом.
День Конституції України - це єдине свято, що закріплене в самій Конституції, яка складається з 15 розділів і 161 статті. Сьогодні Основному Закону нашої країни виповнюється 25 років.
З Днем Конституції, Україно!