Прес-центр29 червня 2021, 16:06

Роман Власенко про проєкт «Ветерани будують»: Я бачу дуже багато позитивних наслідків від реалізації цієї ініціативи

Роман Власенко про проєкт «Ветерани будують»: Я бачу дуже багато позитивних наслідків від реалізації цієї ініціативи.

29 червня голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко  взяв участь в онлайн -  сесії  питання/відповіді по проєкту "Ветерани Будують" від громадської організації  «Штука».

 «Ветерани Будують» — табір для ветеранів та ветеранок АТО/ООС, який відбудеться 5-11 липня у прифронтовому місті Попасна Луганської області. Аби ініціювати діалог між військовими та місцевими, зруйнувати конфлікти, побудовані на стереотипах та створити спільний простір для спілкування, учасники табору спільно з місцевою молоддю збудують скейт-майданчик. Команда проєкту переконана, що побудований майданчик для тренувань, а в 2020 році скейтбординг вперше увійшов в програму Літніх Олімпійських ігор, допоможе розвинути цей напрям серед молоді з віддалених регіонів.

«І як керівник органу виконавчої влади,  і як представник недержавного сектору я завжди був і є прибічником активної співпраці з громадськістю в реалізації їх ініціатив. За минулий рік нам вдалось реалізувати 15  таких проєктів за співфінансування з районного бюджету. Я особисто тримаю руку на пульсі всіх грантових можливостей для наших ГО. У проєкті, про який наразі йде мова, з’єднано багато потрібного для громади і її жителів.  В першу чергу,  організація літнього  табору для ветеранів дасть безцінний досвід нашим місцевим АТОшникам по реалізації власних громадських активностей  у майбутньому. По – друге, побудова скейт  - майданчику – це один із пріоритетів в організації дозвілля в Попасній, який, до речі, дозволить «реанімувати»  ту частину міста, де і буде збудовано локацію. В цілому, я бачу дуже багато позитивних наслідків від реалізації цієї ініціативи», - прокоментував свою підтримку ініціативі «Ветерани Будують» Роман Власенко.

 

Всю інформацію про будівництво скейт – майданчику  у Попасній можна знайти тут https://www.facebook.com/veteransbud/