Прес-центр8 листопада 2021, 14:11

Роман Власенко провів робочу зустріч з керівником Попаснянського вагоноремонтного заводу

Роман Власенко провів робочу зустріч з керівником Попаснянського вагоноремонтного заводу.
8 листопада голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко зустрівся з директором ТДВ "Попаснянський вагоноремонтний завод" Сергієм Максимовим. Принагідно керівник району ще раз привітав пана Сергія та працівників підприємства, сфера діяльності якого тісно пов’язана з історією Попасної, з Днем залізничника.
Також Роман Власенко подякував вагоноремонтникам за надану Попаснянському водоканалу допомогу киснем, необхідним для виконання ремонтних робіт на мережах. Така допомога є тим більш цінною в умовах дефіциту кисню на ринку через пандемію коронавірусу.
Два керівника продовжили тему боротьби із COVID-19, зокрема, в аспекті необхідності вакцинації працівників ВРЗ і долучення їх до проведення інформаційно – просвітницької роботи в цьому напрямку.
Необхідність вакцинації працівників підприємства Роман Власенко раніше обговорював і з керівництвом Попаснянського водоканалу, а найближчим часом планує звернутись з цього приводу до керівників двох вугледобувних об’єднань - «Первомайськвугілля» і «Лисичанськвугілля».