Прес-центр29 червня 2023, 10:06

Роман Власенко вручив медалі "Незламним Героям російсько-української війни" військовослужбовцям Івано-Франківського відділу ВСП

З нагоди відзначення Дня Конституції України Роман Власенко вручив медалі "Незламним Героям російсько-української війни" військовослужбовцям Івано-Франківського відділу ВСП

З нагоди 27 - ї річниці прийняття Основного Закону нашої держави в Івано-Франківському зональному відділі Військової служби правопорядку ЗСУ пройшли урочистості.

Під час заходу за поданням Сєвєродонецької районної державної адміністрації група військових правоохоронців підрозділу була нагороджена медаллю "Незламним Героям російсько-української війни".

Зараз військовослужбовці Івано-Франківського зонального відділу разом з іншими формуваннями Збройних Сил наближають нашу спільну Перемогу.

"Дякую командирам та бійцям підрозділу за службу. Нині увага всіх українців і багато кого в світі прикута до успіхів нашого сектору оборони, адже ціна військової Перемоги України - це незалежність, суверенітет української держави, можливість жити і будувати своє майбутнє у цивілізованому світі. Слава нашим ЗСУ, слава нашим воїнам", - сказав голова Сєвєродонецької РДА -начальник РВА Роман Власенко, вручаючи нагороди.

Також він подякував підрозділу за допомогу гуманітарному хабу для ВПО в Івано-Франківську, роботу якого координує Сєвєродонецька районна адміністрація.