Прес-центр11 травня 2021, 15:05

Роман Власенко взяв участь в апаратній нараді Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації

Голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко взяв участь в апаратній нараді Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації
Сьогодні під головування керівника Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатов відбулася чергова розширена апарата нарада, в якій взяв участь голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко. На нараду традиційно були запрошені керівники підприємств, установ та організацій Попаснянської громади.
На порядку денному були розглянуті такі питання: про нововведення у сфері пенсійного забезпечення та обслуговування громадян; про стан пожежної безпеки на території Попаснянської громади за 2020 – 2021 роки; щодо поводження з безпритульними тваринами на території Попаснянської громади.
Виступив перед учасниками наради і голова райдержадміністрації Роман Власенко. У своїй промові він зупинився на темі здійснення заходів щодо імунопрофілактики коронавірусної хвороби, а саме, проведення вакцинації від COVID-19 в Попаснянській громаді, де найнижчий рівень вакцинації населення серед громад Сєвєродонецького району. Також, продовжуючи тему, він наголосив на необхідності дотримання карантинних заходів під час організації виробничого процесу та в побуті, тому що разом із вакцинацією, це єдиний засіб припинити розповсюдження хвороби.
Звертаючись до керівництва Попаснянської центральної районної лікарні Роман Власенко надав доручення прискорити оформлення документації, яка необхідна для повноцінного функціонування комп’ютерного томографа, який вже встановлений і готовий до роботи.