Прес-центр23 квітня 2021, 15:04

Роман Власенко взяв участь в обговоренні економічного впливу минулорічних лісових пожеж на галузі лісового та сільського господарства

Сьогодні голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко взяв участь в онлайн зустрічі, темою обговорення якої стало визначення економічного впливу лісових пожеж, які сталися на Луганщині у 2020 році, на галузі лісового та сільського господарства, а також на постраждалі від цих пожеж підприємства Луганської області.
Зустріч була організована Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації спільно із Українським науково-дослідницьким інститутом лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Державного агентства лісових ресурсів України та Національною академією наук України, проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України», а учасниками стали представники структурних підрозділів облдержадміністрації, районних державних адміністрацій та громад області, які найбільше постраждали від пожеж.
У ході обговорення питань порядку денного її учасники зауважили, що пожежі нанесли величезні збитки економіці області, тому дуже важливим є процес визначення економічних втрат задля пошуку шляхів підтримки постраждалих територій та підприємців області, в тому числі за рахунок міжнародної допомоги.