Прес-центр25 серпня 2021, 16:08

Роман Власенко взяв участь в обласних урочистостях до Дня Державного Прапора у Сєвєродонецьку

Роман Власенко взяв участь в обласних урочистостях до Дня Державного Прапора у Сєвєродонецьку.
За участі керівництва області і представників територій, делегації із Львівщини, ліцеїстів – кадетів у Сєвєродонецьку було піднято Державний Прапор України.
Прапор підняли голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, вихованець Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут Михайло Мазунов, син загиблого Героя, майора Руслана Мазунова, та вихованець Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» Мирослав Денисенко.
Після урочистої церемонії підняття Прапору на площі Перемоги пройшов флешмоб «Музика єднає Україну», під час якого одночасно виконувалася пісня Тараса Петриненка «Україна» та відтворювався контур Луганщини із цифрою 30 всередині, що символізує гордість за здобуту незалежність та віру в щасливе майбутнє.
На екрані, що встановлений на будівлі облдержадміністрації, усі присутні побачили церемонію підняття найбільшого прапора у Луганській області на телевежі ПТРС «Комишуваха».