Прес-центр27 травня 2021, 10:05

Розвитку туристичної галузі на Кремінщині сприяє, з одного боку, унікальні природні умови, з іншого – наявність мережі інфраструктурних об’єктів

Розвитку туристичної галузі на Кремінщині сприяє, з одного боку, унікальні природні умови, з іншого – наявність мережі інфраструктурних об’єктів.
Інфраструктура туризму Кремінщини досить різноманітна: бази відпочинку «Сосновий бір», «Лісова поляна», «Будинок мисливця», «Зоря», готельний комплекс «ПриЛісне» тощо. Також у кремінських лісах розташовані приватні будинки відпочинку i садиби.
Зокрема, в якості місця для родинного чи індивідуального відпочинку, організації роботи молодіжних літніх таборів, локацій для будь – яких тренінгів, навчань ідеальним буде база відпочинку «Лісова поляна».
«Лісова поляна» є комунальною власністю територіальних громад Сєвєродонецького району (до недавнього часу – Кремінського) і знаходиться серед соснового бору у 800 м від озера Підпісочного. На території є будиночки з двох-, трьох- та чотирьохмісними номерами, спортивний та дитячий майданчики. Є місця для кемпінгу, паркування та пікніка. Для відпочиваючих є пропозиції активного відпочинку: піші, велосипедні та водні походи (на байдарках по річці Сіверський Донець), походи по лісам. Доступний прокат туристичного спорядження.
Більш детальну інформація про відпочинок на «Лісовій поляні» можна знайти тут
https://www.facebook.com/lisnapolayna