Прес-центр25 серпня 2021, 16:08

Ще одному “Львівському гаю” на Луганщині шуміти!

Ще одному “Львівському гаю” на Луганщині шуміти!
В рамках ініцативи #Змінимо_країну_разом, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, 23 серпня 2021 року на Луганщині пройшла патріотично — екологічна акція “Львівський гай”.
10 тис. саджанців сосни звичайної (Pinus sylvestris), вирощених у Львівському лісовому перинатальному центрі, завдяки великим друзям Луганщини із Заходу нашої країни на чолі із головою Львівської обласної ради попереднього скликання Олександром Ганущиним, місцевими мешканцями і волонтерами з інших куточків Луганщини відтепер будуть зростати на честь захисників Станиці Луганської у російсько-українській війні.
Місце для посадки обране символічне — легендарний блокпост «Сталінград». Селище Станиця Луганська було звільнене від окупантів 18 серпня 2014 року. Протягом наступних років поблизу цього населеного пункту ще відбувалися бойові зіткнення.
До висадки гаю долучились і заступниця голови Сєвєродонецької РДА Катерина Колесникова та голова Сєвєродонецької районної ради Володимир Прокопенко.
Подія, що відбулась у Станиці 23 серпня, не є першою чи останньою в рамках проєкту #Змінимо_країну_разом, але вкотре засвідчує: Україна — єдина!