Прес-центр12 травня 2021, 14:05

Співпраця із бізнесом – один з важливих напрямків діяльності Сєвєродонецької районної державної адміністрації

Співпраця із бізнесом – один з важливих напрямків діяльності Сєвєродонецької районної державної адміністрації
З метою залучення суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємців до формування державної регуляторної політики і державної політики у сфері підприємництва у Сєвєродонецькому районі, запровадження прозорого механізму їх участі у підготовці проектів рішень райдержадміністрації Роман Власенко своїм розпорядженням утворив районну раду підприємців при Сєвєродонецькій райдержадміністрації.
Сьогодні за участі голови райдержадміністрації Романа Власенка та Президента Луганської торгово-промислової Палати Сергія Кириченка відбулося установче засідання новоутвореної ради підприємців.
Під час першого засідання було обрано голову ради – ним став представник ТОВ «ЖЕП» Рафаїл Гарєєв, заступником члени ради обрали представника ТОВ «ЛІБК» Костянтина Жалдакова, а секретарем – підприємця Андрія Сімонова.
«Співпраця із бізнесом – один з важливих напрямків моєї діяльності як керівника Сєвєродонецького району. Сподіваюсь, що діяльність ради стане дієвим механізмом формування та реалізації державної економічної, податкової політики, спрямованої на забезпечення захисту інтересів суб’єктів господарювання, створення правових, економічних та організаційних умов для забезпечення подальшого розвитку підприємницької діяльності у Сєвєродонецькому районі» – відзначив у своїй промові Роман Власенко та побажав учасникам заходу плідної співпраці задля покращення умов для ведення бізнесу.