Прес-центр17 жовтня 2024, 19:10

Стартували наймасштабніші учнівські змагання країни «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Серед їх учасників – луганські діти

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів та учениць закладів загальної середньої освіти у 2024/2025 навчальному році проходять під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Змагання проводитимуться з семи видів спорту: баскетболу, волейболу, гандболу, футзалу, регбі-5, спортивного орієнтування та черліденгу.

17 жовтня під керівництвом Катерини Колесникової – заступниці голови Сєвєродонецької райдержадміністрації - пройшла районна нарада, присвячена підготовці та участі у «Пліч-о-пліч» команд закладів освіти Сєвєродонецького району.

Загалом гра проводиться у декілька етапів, перший з яких – шкільний, останній – всеукраїнський. Попри дистанційний формат роботи і очевидні складнощі, пов’язані із офлайн – злагодженням, ЗНЗ району успішно розпочали І (шкільний) етап.

Присутні на нараді заступники начальників міських військових адміністрацій та керівники органів управління освітою громад розглянули питання реєстрації команд, яка має пройти до 30 жовтня поточного року, а також різні аспекти організаційної підготовки команд - учасниць до наступних етапів.

Нагадуємо, що реєстрація для участі в змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» триває до 30 жовтня 2024 року за посиланням https://scl.gov.ua/register .