Прес-центр12 листопада 2021, 13:11

Свій внесок у загальнокорисну справу – відновлення лісів на Луганщині – вкотре зробили працівники Сєвєродонецької РДА

Свій внесок у загальнокорисну справу – відновлення лісів на Луганщині – вкотре зробили працівники Сєвєродонецької райдержадміністрації.

Спільно із колегами із обласної адміністрації, молоддю  та мешканцями села Борівське  12 листопада вони долучились до загальнодержавної акції «Створюємо ліси разом», що пройшла цього разу на базі Борівського лісництва Сєвєродонецького лісомисливського господарства.

За три роки в Україні висадять 1 мільярд нових дерев, а за 10 років площа лісів в Україні збільшиться на 1 мільйон гектарів. Це головна мета програми Президента України «Зелена країна» і  маркер лісової галузі на найближчий час. До такої потрібної ініціативи може долучитись кожен охочий. Офіційно кампанія з посадки лісів триває до кінця листопада, але погодні умови можуть внести свої корективи.

На обраній цього разу локації було  висаджено близько 5,5 тисяч саджанців сосни звичайної з відкритою кореневою системою на площі 1,7 га.

Посадка лісу – надзвичайна за енергетикою  можливість спілкуватись із природою. А ще – це дієва допомога нашому довкіллю, нашій планеті.