Прес-центр31 cічня 2022, 08:01

У Гірському пройшов відкритий турнір з футзалу «В єдності – майбутнє України». Серед учасників – гравці з трьох областей України

У Гірському пройшов відкритий турнір з футзалу «В єдності – майбутнє України». Серед учасників – гравці з трьох областей України.
29 січня, в День пам’яті Героїв Крут, у Гірському пройшов відкритий турнір з футзалу «В єдності – майбутнє України».
Участь у Кубку Єдності взяли футбольні команди: «Броди» (Львівська область), «Гоща» (Рівненська область) та чотири команди з Луганщини, а саме: «Попасна», «Станичник», «Білокуракинська СТГ» та місцевий «Шахтар».
Футболістів з трьох областей України, що цього дня зібрались у спортивній залі ВП «Шахта «Гірське», привітали представники влади, спортивної спільноти Луганщини, а також голова громадської організації «В єдності – майбутнє України» Сергій Іванюченко, який багато років опікується питанням міжрегіонального співробітництва між Заходом і Сходом нашої держави в рамках ініціативи «Змінимо країну разом».
У підсумку денного футбольного протистояння більш переконливими у спортивному сенсі виявились господарі. Отже, перемогу у відкритому турнірі з футзалу «В єдності – майбутнє України» здобули гравці ФК «Гірське».
Голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко та заступник керівника Гірської міської ВЦА Олексій Невечеря нагородили всіх учасників кубками, медалями та грамотами. Окремо були відзначені спортсмени у номінаціях «Кращий гравець», «Кращий воротар», «Кращий захисник» та «Кращий нападник».
Щиро вітаємо всіх учасників турніру! В єдності – майбутнє України!
и ещё 6