Прес-центр26 липня 2021, 08:07

У Кремінній урочисто підняли Олімпійський прапор

У Кремінній урочисто підняли Олімпійський прапор.
У день відкриття ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо, на стадіоні ЛОФЦ «Олімп» у Кремінній пройшло свято Олімпійського прапора.
«Кожен раз, коли керівники жаліються мені на складнощі у роботі, я їм кажу: а ви уявіть, як складно нашим спортсменам – олімпійцям», - сказав голова обласної адміністрації Сергій Гайдай в ході офіційної частини свята. Окрім керівника області, підтримати наших атлетів - членів Національної олімпійської збірної прийшли чемпіони і призери Олімпійських ігор з Луганщини, спортсмени, функціонери в сфері спорту, голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко, голова районної ради Володимир Прокопенко та інші.
Прапор НОК та національний синьо – жовтий стяг урочисто підняли над стадіоном у Кремінній олімпійські чемпіони Ольга та Віктор Бризгіни, донька яких – Анастасія – буде боротись за звання кращої легкоатлетки на Олімпіаді в Токіо.
На зміну офіційній частині свята прийшов челендж «Олімпійська руханка», до якого долучились всі охочі.
Сьогоднішній захід символізує підтримку жителів області українським спортсменам, які представлятимуть нашу країну на Олімпійських іграх. Нагадаємо, що участь в ХХХІІ літній Олімпіаді беруть чотири спортсмени з Луганщини.