Прес-центр9 вересня 2021, 08:09

У Кремінній запрацювала перша в області муніципальна заправна станція для електрокарів

У Кремінній запрацювала перша в області муніципальна заправна станція для електрокарів.
Завдяки співробітництву Департаменту зовнішніх зносин Луганської обласної адміністрації, Кремінської міської ради та Кремінського центру регіонального розвитку «Наша громада» у Кремінній відкрито заправку для електромобілів. До цього часу найближча така станція була розташована у Слов’янську Донецької області.
Кошти на заправну станцію були виділені міжнародними донорами у спів фінансуванні з Кремінської міською радою. Проєкт в напрямку розвитку електротранспорту та його інфраструктури став переможцем конкурсу малих грантів в рамках Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру.
Для облаштування станції було обрано місто Кремінна з огляду на успішну грантову історію, туристичний, спортивний та транзитний потенціали.
Адреса розташування станції: м. Кремінна, вул. Декабристів, 16 (біля стадіону «Олімп»).
Оплата тільки за електроенергію без додаткових орендних плат. Вартість заряджання 1 година – 6 грн. (потужність 32А). Оплата відбувається онлайн за допомогою смартфону на сайті http://www.elecargroup.com.ua/payment/71.