Прес-центр5 cічня 2022, 14:01

У перші дні нового року у Попаснянській громаді пройшов фаховий конкурс вихователів дитячих навчальних закладів

У перші дні нового року у Попаснянській громаді пройшов фаховий конкурс вихователів дитячих навчальних закладів.
5 січня у Попаснянській громаді Сєвєродонецького району пройшов конкурс «Вихователь року-2022», покликаний підкреслити важливість професії вихователя ДНЗ та стимулювати молодих фахівців до творчого пошуку.
Учасниць фахового змагання привітав голова райдержадміністрації Роман Власенко: «Я із задоволенням присутній на цьому конкурсі і вважаю його скоріше святом на честь справжніх майстринь педагогічної праці, які досконало володіють усім спектром компетентностей такої різнопланової професії, як сучасний вихователь закладу дошкільної освіти».
Цьогорічна конкурсна програма складалася з таких випробувань: тестування з фахової майстерності, самопрезентація учасника, демонстрація практичних інтерактивних вправ з дошкільнятами.
Слід зазначити, що всі конкурсантки продемонстрували свою педагогічну майстерність з організації освітнього процесу із використанням сучасних технологій. Перемогу ж здобула Анастасія Сабініна - вихователь "Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 комбінованого типу Попаснянської територіальної громади Луганської області".
Конкурсантки були нагороджені Почесними грамотами Сєвєродонецької райдержадміністрації та Попаснянської військово-цивільної адміністрації і подарунками від профспілки працівників освіти.