Прес-центр6 липня 2023, 12:07

У шести громадах Сєвєродонецького району заплановано оздоровлення 1070 дітей

У шести громадах Сєвєродонецького району заплановано оздоровлення 1070 дітей

5 липня пiд керівництвом заступниці голови Луганської обласної адмiнiстрацiї Катерини Безгинської пройшла нарада, присвячена питанням взаємодiї надавачiв соцiальних послуг та служб у справах дiтей щодо створення та функцiонування сiмейних форм виховання у територiальних громадах областi та проведення дитячої оздоровчої кампанії.
Для участі в обговоренні питань порядку денного Сєвєродонецька районна адміністрація була представлена заступницею голови РДА Катериною Колесниковою, начальником управління соцзахисту Тетяною Дігтярьовою та в.о. начальника служби у справах дітей Тетяною Лук'янцевою.
На нараді було акцентовано увагу на необхідності максимального оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2023 року.
Відомо, що шістьма громадами Сєвєродонецького району заплановано оздоровлення 1070 дітей, з яких на сьогодні оздоровлено вже 245.
Директор Департаменту соціального захисту населення Луганської ОДА Олена Поліщук та начальник служби у справах дітей Луганської ОДА Раїса Родіна презентували напрацювання щодо сімейних форм виховання та роботи над створенням дитячих будинків сімейного типу в громадах після деокупації та відновлення.
Слід зазначити, що з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну 103 працівники соціальних служб, окрім виконання своїх основних обов'язків, залучені до роботи у системі обласних хабів "Луганщина моя".