Прес-центр6 грудня 2023, 14:12

Українська армія – це форпост нашої незалежності

6 грудня, з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України, голова Сєвєродонецької РДА – начальник РВА Роман Власенко вручив нагороди бійцям Івано – Франківського зонального відділу Військової служби правопорядку.
«Сьогодні я маю честь привітати вас із Днем Збройних Сил та висловити у вашій особі вдячність кожному українському воїну. Більшість мешканців Сєвєродонецького району Луганщини живуть думкою про звільнення нашої Батьківщини від російських окупантів. Наші прагнення втілюють у життя люди у формі ЗСУ, іноді, ціною власного життя.
Щодня наші воїни кладуть життя і здоровʼя за незалежність нашої держави. Ми розуміємо, що за щоденною статистикою Генштабу про втрати ворога стоїть мужність і звитяга наших оборонців, яких не бачив світ.
Ми усіляко підтримуємо Збройні Сили: донатимо, волонтеримо, працюємо на Перемогу! Бо ми віримо в нашу армію, яку вважаємо першою і найкращою у світі. Слава ЗСУ! Слава Україні!», - сказав Роман Власенко, звертаючись до військових правоохоронців.
За поданням Сєвєродонецької районної військової адміністрації група військовослужбовців Івано – Франківського зонального відділу ВСП була представлена до нагородження медаллю "Незламним Героям російсько-української війни", які керівник Сєвєродонецького району особисто вручив під час урочистого зібрання особового складу підрозділу.
#ВІРЮвЗСУ
#ДеньЗбройнихСилУкраїни