Прес-центр28 жовтня 2021, 16:10

Університету третього віку запрацював для мешканців Попасної

28 жовтня 2021 року в комунальному закладі «Попаснянський Центр надання соціальних послуг» відбулася значна подія – відкриття центру комп’ютерної грамотності факультету «Комунікаційних та інформаційних технологій» Університету третього віку. Відкриття центру відбулося завдяки реалізації проєкту у рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру – «Розбудова потенціалу факультативів комп’ютерної грамотності Університетів третього віку при територіальних центрах соціальних послуг» за фінансової підтримки Уряду Канади.

Перших слухачів центру привітали голова Сєвєродонецької районної державної адміністрації Роман Власенко та директор Центру надання соціальних послуг» Дмитро Селегень.

Роман Власенко відзначив важливість того, що люди старшого віку тепер зможуть приходити на заняття, спілкуватися з ровесниками, з більш молодим поколінням. Добре отримувати освіту протягом усього життя, адже це сприяє підтримці фізичних, психологічних та соціальних здібностей, що дуже важливо для соціуму. На добру згадку про свято від імені ГО «Українська ініціатива» він подарував для відвідувачів університету чудову підбірку книг сучасних українських письменників.

Перше заняття було присвячено знайомству з комп’ютером. Перші кроки зроблено – емоції на висоті!