Прес-центр5 листопада 2021, 15:11

В переддень відзначення професійного свята працівники соціальної сфери приймають численні вітання

В переддень відзначення професійного свята працівники соціальної сфери приймають численні вітання.
До системи органів і інституцій, що відповідають за реалізацію державної політики у сфері соціального захисту громадян, входять структурні підрозділи районних адміністрацій – управління соціального захисту населення та служби у справах дітей.
5 листопада голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко та заступниця голови Катерина Колесникова привітали співробітників соціальних служб з професійним святом.
«Ви «пережили» трансформацію місцевих органів влади, що само по собі вже не легко. Більше того, реформи продовжуються, як і збільшується рівень цифровізації усіх послуг, що надаються населенню, в тому числі в сфері соціального захисту. Все це свідчить про необхідність постійного самовдосконалення працівників соцзахисту, адже вони мають надважливе завдання – допомагати і підтримувати наших співгромадян найбільш вразливих категорій. Тому, бажаю вам терпіння, здоров’я, наснаги до роботи й до власних планів і намірів, родинного затишку, миру і щастя» - сказав Роман Власенко.
За високий рівень професіоналізму, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери 10 державних службовців були відзначені Грамотами Сєвєродонецької райдержадміністрації та Департаменту соціального населення ОДА.