Прес-центр8 жовтня 2021, 11:10

В райдержадміністрації пройшло засідання координаційної ради

В райдержадміністрації пройшло засідання координаційної ради.

7 жовтня у Сєвєродонецькій районній державній адміністрації пройшло  засідання координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми. Провела засідання заступник голови координаційної ради - начальник управління соціального захисту населення РДА Тетяна Діхтярьова.

Члени координаційної ради обговорили виконання в районі Указу Президента України від 21.09.2020 №398 «Про невідкладні заходи із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства», питання щодо координації та ефективної взаємодії спеціально уповноважених органів, що здійснюють заходи у відповідній сфері.

Крім того, в ході засідання йшлось про здійснення заходів щодо протидії домашньому насильству, надання кваліфікаційної допомоги та захисту постраждалим особам та посилення інформаційної роботи у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка щорічно проходить з 25 листопада по 10 грудня.