Прес-центр20 травня 2021, 16:05

В режимі онлайн пройшло засідання робочої групи щодо ефективного використання державного майна

В режимі онлайн пройшло засідання робочої групи щодо ефективного використання державного майна.
20 травня відбулось засідання обласної робочої групи з питань ефективності використання державного майна. Як член робочої групи в засідання взяла участь заступниця голови Сєвєродонецької РДА Катерина Колесникова.
Порядок денний засідання був сформований наступним чином: стан опрацювання питання прийняття функцій з управління об’єктами житлового фонду та господарськими об’єктами до них; прийняття функцій з управління захисними спорудами цивільного захисту, а також обладнання та устаткуванням цивільної оборони; стан опрацювання питання прийняття функцій з управління інженерними спорудами (дороги та дорожні споруди, теплові мережі, каналізаційні та водостічні мережі).
Робоча група була утворена розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації № 317 від 7 травня 2021 року на виконання доручення Офісу Президента України за підсумками селекторної наради від 12 квітня цього року.
Наразі питання передачі державного майна до новоутворених громад продовжує знаходитись у зоні підвищеної уваги центральної та місцевої влади.