Прес-центр1 жовтня 2021, 11:10

Вихованці навчального закладу у прифронтовій зоні отримали 11 ноутбуків

Вихованці навчального закладу у прифронтовій зоні отримали 11 ноутбуків.
30 вересня до прифронтового Троїцького Попаснянської громади завітали гості - Марцин Загата та Аркадіуш Кутек – представники Посольства Республіки Польща в Україні і голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко.
Нагодою для візиту стала передача до Троїцької філії Попаснянського ліцею №1 11-ти одиниць комп’ютерної техніки. Акція пройшла під патронатом Посольства Польщі в рамках проєкту «Забезпечення потреб дітей у доступі до якісної дистанційної освіти на території Донецької та Луганської областей під час кризи Covid».
Роман Власенко подякував польським друзям за надану допомогу та вручив Подяку від райдержадміністрації координатору проєкту пану Аркадіушу Кутеку і передав вітання, Подяку і пам’ятний подарунок Надзвичайному та Повноважному Послу Республіки Польща в Україні Бартошу Ціхоцькому – за надану підтримку та допомогу у складний для України час.
Також голова райдержадміністрації поклав квіти до пам'ятного знаку загиблому на Луганщині бійцю 24-ї бригади ЗСУ Тарасу Матвіїву. Знак розташований на території школи.